dimarts, 6 de juliol del 2010

Dis-me amb qui t'ajuntes i et diré com eres...


Simple reflexió, curta i que ja allargaré més detingudament en una entrada posterior, però després del matí convuls que està vivint-se a Oriola, a la empresa Ortiz i a la Diputació; m'havia vingut al cap aquell refrà que en castellà deia:

"Dime con quien te juntas, y te diré cómo eres"

Durant els últims mesos hem estat veient l'enfrontament directe i a navalla entre dos dels líders del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Camps i Ripoll. A més, d'una forma que als únics que perjudicaven eren als ciutadans que havíen dipositat la seua confiança amb ells, com és l'exemple d'Alcoi on estem exclosos de qualsevol activitat i Pla Estratègic de la Comunitat Valenciana, i els ajuntaments de la nostra província, a qui la Generalitat deu 900 milions d'euros.

Una de les crítiques a més que feia Ripoll a vegades amb la boca xicoteta ( i ja podem començar a deduïr el per què d'eixa boca xixoteta); era que si Camps tenia alguna implicació amb actitivitats de corrupció deuria dimitir. Però... mira per ón, que comencen a surtir-li els enanos a la seua mateixa casa... literalment.

Una de les persones que més ha recolzat a Ripoll a la província, és el nostre alcalde Jordi Sedano. Un Ripoll, que volia pagar l'hotel de la Font Roja a "tocateja" per bé d'uns interessos més bé poc clars i que espere queden a la llum ben prompte.

Que per cert, parlant d'Alcoi i de llum, em recorda a Trini Miró i la seua Llum de les Imatgens, que fa uns pocs dies es ratificava que eixos contrats de Conselleria, anaven a parar a mans de familiars de la consellera. Més contractes dubtosos, i ja són... massa com per a que la ciutadania no es pronúncie clarament. Així podeu vore-ho apretant aquest  link .

I com bé deia, el refrà: Dime con quien te juntas, y te diré cómo eres...

Sedano s'ajunta amb Ripoll, s'ajuntava amb Trini i Camps, amb Zaplana (el més llest de tots i qui ha fet de les trames de dubtosa legalitat un art (vox populi)).... i s'ajunta amb Ortiz, un altre dels damnificats. Un Ortiz a qui recentment se li havia adjudicat a Alcoi el tram del Boulevard, per una quantitat desmesurada per a un ajuntament, que ens deixaria sense diners a les arques durant anys i anys, hipotecant la nostra ciutat.

Un Ortiz, que a més ja havia obtingut la seua ansiada recalificació del Rico Pérez de mans de Sonia Castedo, amb una nova jugada amb els seus amics de la gaviota. És hora per tant de demanar-li a Sedano, que mentre Ortiz estigui investigat, quede paralitzat el projecte i l'adjudicació del Boulevard a la seua empresa constructora.

Ara bé, Jordi... de quin amics t'has rodejat. Si li faig cas al refrà... que tinc que pensar de tu?

(I no s'oblidem de Serelles, ni del Camp de Golf, ni de l'Estambrera, ni de la Canal, ni de la Font Roja, ni de la Rosaleda, ni de...)



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ayyy Ripol Ripol, al final resulta que el dinero para comprar gomina lo guardabas en casita.

Bravo por la entrada.

Un amic d'Alcoi

manuelfragg ha dit...

hola company,si ripoll,tinc la poca vergonya politica,el que tindre que fer,es dimitir,inmediatament,els alacantins,no mereixen tenir a un pressident,com ripoll,el que tindre que fer ara tambe rajoy,es expulsar a aques senyor