divendres, 21 de maig de 2010

"Nosotros cumplimos" lema del PPCV...???

Les hores en que escric açò són extremadament tardies, com de costum per un altra banda. A més des d'un ordinador prestat, com ve sent habitual ultimament; ja que si bé un (el portatil) ha mort; l'altre, el de sobretaula ha tingut un conat de recuperació fins que als 15 minuts m'ha tocat tornar-lo a portar a la UVI. Però no podia deixar de comentar breument una notícia del Diari Información, del qual us pase el link:

Volen llençar una nova campanya on diuen literalment "para commemorar sus logros". Digau-me el que vulgau... però de "logros" com ells diuen, més bé poc.

On estan els diners que deu a cadascun dels ajuntaments que han degut de endeutar-se per la demora dels pagaments del Consell?? Exemple ben prop per a mi. Teatre Calderón a Alcoi. amb sobrecost i interessos pagats pels alcoians.

Però hi ha més...: On estan les obres del Plan Camps? On estan les escoles 2.0, diners del Estat que no s'han dignat en rebre per supèrbia innata? Quants barracons més faran falta per a que la família del Conseller quede satisfeta? Per què amb diners públics es fan construccions, tal com hospitals, que van a parar a mans de gent amiga, privatitzats? On estan les ajudes de la Llei de Dependència? Perque estes realment, les cobren i no les utilitzen. Per què casualment hi ha més atur a Madrid, Múrcia i Comunitat Valenciana, sobretot per als més jovens, arrivant quasi al 40%? Per què casualment hi ha més fracàs escolar ací que en la resta d'Espanya? I un extens etc, i etc.

I continuem per un altra banda... quantes vegades més li tocarà la loteria a Fabra per a que acabe davant d'un tribunal i explique aquesta bona sort? Quant dimitirà un President, que ha mentit a les Corts, és a dir, a tots els valencians? Quan s'alçarà el teló d'opacitat siciliana que tenim al nostre territori? Per a quan, aleshores tornarem a tenir dignitat a la política valenciana?

Per a ser alternativa de Govern vàlida i reial, així com per a revalidar una Presidència cal predicar en l'exemple allà on cal fer-ho. Al PSPV estem preparats, llestos i tenim clares demostracions als ajuntaments on governem de com gestionem de forma eficient els nostres recursos.

Tot em fa pensar que el PPCV, buscarà una nova cortina de fum per a amagar-se davant de la ciutadania. A més, amb un agreujament: Alacant amb Ripoll anirà per un costat, Camps per un altre, i el de Castelló a la seua, continuant fent d'aqueixa província la seua Sicilia particular. Ni polítiques creíbles, ni estructurades, ni cohesionades, ni projectes il·lussionants, ni idees noves, ni res que ens uneixi. I evidentment, i amb la relació que hi ha Camps-Ripoll, puc deduïr, que poc podem esperar a la meua província per part del Consell. Per tant un futur més incert i negre si cap per als habitants d'Alacant si continuen aquestos senyors dels trajes i les gaviotes.

Si aquestos són els seus assoliments i d'ells s'enorgulleixen, per favor, en la pròxima parada atureu-se, que em baixe del tren.

1 comentaris:

Carles Esteve ha dit...

Tens tota la raó, el PP complix, però amb els seus amics. No estan complint amb els valencians com be dius al teu article, el que no puc entendre és perque hi ha tanta gent que els recolza.