dissabte, 23 de juliol del 2011

En record dels companys dels Joves Laboristes de Noruega (AUF)


La meua total repulsa, indignació, rebuig i condemna cap als atemptas terroristes de caire polític a Noruega, on desenes de Joves Laboristes, entitat germana dels Joves Socialistes d'Espanya i membres actius de la IUSY varen perdre la vida a mans d'un extremista, amb la lamentable ironia que suposa el fet que els Joves Socialistes Noruecs estaven precissament recordant-se dels Joves Socialistes assassinats a la Guerra Civil Espanyola.

A més, vull expressar tot el meu recolzament a les famílies de les víctimes tant dels Joves com d'aquells que varen perdre la vida també a la Seu del Govern Noruec.

Hui és un dia trist, molt trist en la vida d'aquest Jove Socialista que us parla. I se'ns dubte el Festival Internacional de la IUSY que transcorrerà a Salszburg a partir de dilluns, vindrà determinat per l'horror i la tristesa d'aquells qui deurien d'haver-nos acompanyat en aquesta convivència intercultural.

Sols em queda dir una cosa que repeteisc de paraules de Rubalcaba d'avui mateix al Comité Federal de JSE: "L'enemic dels demòcrates és la por i el odi. Davant de tot això firmessa democràtica. L'atemptat polític no assolirà acabar amb la paraula, l'acord i la tolerància."