dijous, 15 d’abril de 2010

15 coses que em pasen pel cap avui

Aquest serà un post irregular, no dels que solc/soldré posar. Però realment, hi ha una explicació ben senzilla. I és que la inactivitat fa que se't pasen moltes coses pel cap. Hi ha molt temps per a pensar, llegir, divagar... i avui mateixa, estes són 15 questions que han passat per la meua ment. No les ordenaré, sino que aniran surtint. I no sols seran questions relacionades amb política... que també... En fí, comencem:


1) No entenc com és possible que una esglèsia que diu que és tolerant i que són portadors de la fé; calumnien a gent normal per la seua orientació sexual i intenten encubrir les accions ben allunyades de la justícia i el raciocini dels seus representants (Ratzi - Pederastía a l'esglèsia)

2) Comdemnar a Garzón per part dels falangistes, per investigar els crims del franquisme em pareix tant absurd, com denunciar a un conductor amb els faros del cotxe trencats després que tu xocares amb ell. (rotllo agent americà de les pelis trencant-li un faro i dient "ahora le puedo denunciar")

3) Sentiments agredolços amb Uriarte de Noves Generacions. Diu el que pensa amb honestedat, però al poc temps rectifica perque li han pegat el toc desde Gènova i té que esborrar la entrada al seu bloc. Tant durament l'han conminat a retirar les seues paraules, o és una mostra de feblessa al no ratificar-los? Almenys que pense així, encara que sigui a partir d'ara en la intimitat, és positiu per a un estat democràtic.

4) Ahir fou 14 d'Abril, dia de la República i continue pensant que hi ha una incoherència implícita a l'estat actual: Si tots som iguals, per què un tio per nèixer en una família determinada cal que porti implícit el que de major em governe? No ho entec

5) Caurà algú al País Valencià per la trama Gürtel? Per que s'aferren tant al càrrec amb la de mostres sobrades que hi han per a que dimitiren i s'enfrontaren als tribunals? És que hi ha més i si deixen la paraeta la gent ho descubrirà?

6) Sedano ha estat el pitjor alcalde que podia tenir Alcoi i ho ha demostrat durant anys. Ens ha convertit en una ciutat dormitori amb fuga de joves cervells, d'empreses i avanços a altres poblacions per no enfrontar-se amb les realitats del seu poble. La gent es donarà compte? Deu de fer-ho. 4 anys més, i Alcoi no es recuperarà.

7) Per què fa tan mala olor el projecte de la Font Roja? No es donen compte que al mig d'un paratge natural no es deuria mai construir un hotel? Més interessos, Sedano?

8) Per què he estat tant temps sense vore "Ciudadano Kane"? Una gran pel·lícula. Encara que per mi, no la millor, com la posen a totes les llistes històriques de cine.

9) Valdés deu d'anar a la selecció. I em sap mal dir-ho, perque personalment és una persona que no m'ha mostrat cap simpatia d'ençà que es negara a tornar al 2on equip en una mostra de sobèrbia ja fa uns anys, i que a qualsevol altra persona li hagués costat la carrera. Però està en un moment de forma excepcional.

10) L'Alcoyano ahir va perdre a casa. No sé si arribaran a jugar de nou la promoció, però una cosa és indubtable: amb els mitjans de que disposen, es mereixen un monument.

11) Què por em fa la compra de Cuatro per part de Telecinco. Per a una cadena seriosa que hi havia i la convertiran en un altre niu de Belenes Esteban. Ja ho han dit: "Aplicaremos en Cuatro nuestro modelo de negocio"

12) No comprenc que continue Díaz Ferrán al càrrec de la patronal. És com si aquell capità de vaixells que ja ha afonat vàries barcasses, li donaren de recompensa un trasanlàntic i volguera fer la mateixa ruta per on va encallar. (CEOE - Marsans)

13) Perdidos és per mi, la millor sèrie actualment que s'emet a televisió. Després de sis anys de lost-adicte, tindrà trellat el final? Almenys ens queda un consol, no serà com el final "chabacano" dels Serrano... espere...

14) Si ha hagut reforma del poder militar, i del poder polític... Per a quan una reforma del sistema judicial? No ens donem compte que està al borde de ser obsolet?

15) Xavi Castillo actuarà demà i demà passat al Teatre Principal, en el que pareix que haja estat una cabotoneria feliç del gerent del teatre en ratificar als actors i companyies de teatre locals (bendita ocurrència), a pesar de qui ens governa. A les diferents sessions ja no queden entrades. Podren vore'l actuar d'una vegada al Teatre Calderón que és el de més capacitat d'Alcoi?

i... no podia evitar-ho, però sóc alcoià i tenia un altra cosa al cap... Evident per un altra banda...

16) Plourà en Festes? Podré estar en condicions de gaudir-les? Esperem que si. Queda ja molt poc per saber-ho.