dilluns, 19 d’abril del 2010

Costa més borrar-se del PP, que de Telefònica

Avui us contaré un cas reial, d'una xica jove d'Alcoi que porta al voltant de dos anys volent-se afiliar a Joves Socialistes.

I si dic porta volent-se afiliar, és perquè evidentment, encara no ho ha pogut fer. Us explique el cas. Feu-se una composició de una mare pepereta, molt alcoiana ella, amb el seu monyo cardat amb laca Nelly i la seua verborrea populista. I d'una filla que políticament no comparteix els seus mateixos criteris de vore el món.

Imagineu el moment en que la mare, pletòrica per parlar amb l'alcalde d'Alcoi, el seu Sedano, a un dels moments més àlgids de la seua ja maltreta popularitat fa uns anys, volia reafirmar el seu compromís amb el partit de la gaviota i no se li va ocorre més que dir que afiliaren a la seua filla i que així serien més per combatre les hosts roges. Evidentment sense avís a la mateixa i sense autorització. Això que dius: "Xe, apunta a la meua xiqueta a la causa". I poseu per cas, que la secretària de l'alcalde, li demana el nom i cognoms de la filla i un telèfon per posar-se en contacte amb la nostra protagonista.

No varen haver trucades, ni li demanaren el DNI, ni el número de compte, no li enviaren cartes ni notificacions... i va passar el temps...

La nostra companya, aleshores va reafirmar la seua convicció política i decidí ser part activa amb la seua militància a una entitat política jove, com ho és la nostra JSPV. Però al comprovar el nom, veiem que estava afiliada a Noves Generacions (en principi). Al dir-s'ho, la sorpresa i la incredulitat de la xica es va fer palesa. I al mateix temps la indignació. I per conseqüència la normal discussió a casa de "i tu qui ets per apuntar-me a un lloc sense consultar-m'ho", etc, etc.

Des d'aleshores, i com deiem fa un parell d'anys ha anat vàries vegades a la seu del PP a Alcoi per donar-se de baixa, s'han enviat faxos i escrits, s'ha trucat fins i tot a Génova!!... sense cap resultat.

Fins que la paciència, i l'orgull de la xica que tampoc volia enfrontaments públics per no tornar-la a tindre dins de sa casa s'han esgotat i es va presentar a l'ajuntament d'Alcoi, amb una carta per la qual si en dues setmanes no la donàven de baixa, es posaria en contacte amb la premsa per contar el procediment que porten en quant a afiliacions aquestos senyors del PP. I dic del PP, perque la resposta fou inmediata, als 10 minuts li digueren que no estava al llista de NNGG, sino al "partit dels majors", i que per tant que per favor repetira l'escrit amb les noves sigles.

És més, li confesaven des d'allà que és que era complicat donar-se de baixa, ja que ells mai en tramiten una... Ni fins i tot a aquells que es moren!!!

Així dedueixes els afiliats que deuen de tenir per poder fer front a les seues batalles internes (que ací en Alcoi estant fregant l'esperpèntic entre Campsistes i Ripollistes, amb una bona mostra com ho és la "Mostra de Teatre"). No donar de baixa i anar sumant. Sense compromisos, donant el nom un altre per tu. Sense ratificar-ho per telefon. Ni demanar DNI, ni comptes corrents, ni res per l'estil.

Per tant, abans de donar un altre pas... consulteu amb el vostre PP local, per si una persona que pasava per enllà ha donat el vostre nom i us han afiliat al partit del senyor Rajoy i del senyor Zaplana (i així entronque), ja que cal que aneu en compte perque com deia al títol de la entrada...

Costa més borrar-se del PP, que de Telefònica

PD: Porten una setmana i encara no han ratificat la seua baixa de la militància... ja saben a què s'exposen...